2010. január 18.

Az MCF Roma Összefogás Párt megyei vezetőinek nyilatkozatai - Varga Zoltán

Az Ügyészségtől, azaz a független igazságszolgáltatástól várja el Farkas Flórián a Lungo Drom elnöke, hogy takarítsa el Kolompár Orbánt az MCF Roma Összefogás Párt és az OCÖ elnökét az útjából, hogy kisebb erőfeszítéssel, kisebb munkával át tudja venni az Országos Cigány Önkormányzatot, és tudja uralni a roma politikai palettát. De vajon fogadókész-e a független magyar igazságszolgáltatás a politikai érdekek mentén megfogalmazott vágyakra.
Hisz, ha visszatekintünk az elmúlt 8 évben minden politika, és média és milliárdosok segítségével sem tudta megőrizni, sem megszerezni a hatalmat. Vajon miért? Nem eléggé jó politikai stratéga? Vagy nem eléggé felkészült? Több mint valószínű, mindkettő jellemző lehet rá. Hisz OCÖ-s elnöki tisztségéből való leváltása után, nem tudta tartani a lépést az őt követőkkel sem szakmailag, sem politikailag.
Farkas Félix a Lungo Drom sajtószóvivőjének a saját háza táján kellene, hogy takarítson és gyermekei fölött atyai kontrollt gyakorolnia. A normális magyar polgári demokratikus kereteket betartva, ne randalírozzanak, ne vállaljanak sors-közösséget a hazai cigányságot félelemben tartó szélsőséges ideológiát képviselő pártokkal és a Magyar Gárdával. Ő maga ne álljon ki egy emelvényen, vagy színpadon a szélsőségeket életben tartó médiumokat birtokló milliárdosokkal, valamint ne adjon hangot a cigányság elleni gyűlöletkeltésnek, hiszen ő elsősorban cigányember. Vagy talán tévedek?
Egy kis anyagi ellenszolgáltatás vagy egy jövőbeni hitegetés reményében képes elveszíteni a cigányság iránt való elkötelezettségét? Vajon meddig lehet ezt csinálni? Meddig lesztek a romaemberek nyomorának vámszedői, „kápói”?
Szálljatok Önmagatokba!
Gondoljátok át felelőtlen kijelentéseiteket! A kenyéradó gazdáitok ideológiája nem biztos, hogy szolgálja a cigányság felemelkedését.
Ezek után könnyen állítható mindazon tény, hogy a cigányságnak csak mi – szívvel-lélekkel küzdő képviselők – képviselhetjük eredményesen az érdekeiket.

Ajak, 2010. január 18.

Varga Zoltán s.k
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei elnök

MCF Roma Összefogás Párt

MCF Roma Összefogás Párt