2010. január 18.

Az MCF Roma Összefogás Párt megyei vezetőinek nyilatkozatai - Seres Géza

Az MCF Roma Összefogás Párt Borsod – Abaúj- Zemlén megyei szervezete részt kíván venni, és részt is vesz a 2010- es parlamenti választásokon a magyarországi cigányok életkörülményeinek javítása érdekében. Pártunk nagyon komolyan gondolja a parlamenti választásokat, és ennek érdekében a törvényesség betartása mellet mindet elfog követni a sikeres eredmény eléréséhez.
Sem a jobb sem a balodali politikai erők, de föleg a radikális jobb oldali politikai erő nem tudja pártunkat megfélelmiteni és a választásokon olyan helyzetbe hozni, hogy ne tudjuk a magyarországi romákat méltó képen képviselni.
Ma már látjuk és a bőrünkön érezzük, hogy az elmúlt húsz év történéseiben a magyarországi roma társadalom a politikai pártoknak csak választásokon volt fontos, és az MCF Roma Összefogás Párt úgy gondolja, hogy csak is mi tudjuk összefogással a roma társadalmat és a mélyszegénységben élő embereket képviselni a parlament falai között.
Az MCF-nek van meg az a programja ami a romákat az elmúlt húsz év nyomorából feltudja emelni a mai XXI.-dik század életkörülményeinek szintjére. Ezért pártunk 150választó kerületben állít jelöltet és tisztességes választási strtégiával megméretteti magát a többi pártokkal szemben.

Ózd, 2010 január 18.

Seres Géza
megyei elnök

MCF Roma Összefogás Párt

MCF Roma Összefogás Párt