2010. március 24.

"Roma vakáció 2010."

– PÁLYÁZATI FELHÍVÁS –

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) pályázatot hirdet „Gyermek és ifjúsági táboroztatás támogatása” címmel az OCÖ Balatonlellei Szabadidős és Képzési Központjába.

A pályázat célja:

Általános iskolába járó, hátrányos helyzetű cigány gyermekek üdültetésének támogatása. A táborozási időszak 2010. június 14-től 2010. augusztus 31-ig 6 napos turnusokban (5 éjszaka). A pályázaton térítésmentes szálláshely, és napi háromszori étkezés nyerhető el.

A pályázaton részt vehetnek:

- cigány kisebbségi önkormányzatok
- civil szervezetek, alapítványok
- iskolák

Egy szervezet/CKÖ csak egy pályázatot nyújthat be. A maximálisan pályázható szálláshelyek száma pályázatonként 30 fő, amely a kísérőket is magában foglalja. 10 gyermekre 1 kísérővel kell számolni. A gyermeklétszámmal arányosan csökken a kísérő felnőttek száma.
A pályázat kizárólag a letölthető „Pályázati űrlap”-on nyújtható be, melyet a www.rominfo.org; www.romaweb.hu; www.romnet.hu; www.romakultura.hu; www.c-press.hu honlapokról lehet letölteni.
A pályázat beadása nem jelenti a kiírt pályázat elnyerését. A pályázatokról az Országos Roma Szabadidő és Képzési Központ Bizottsága dönt 2010. május 15-ig.

A pályázat beadási határideje: 2010. április 30. (a postára adás időpontja)

A pályázatokat kizárólag postai úton, zárt borítékban, „Táboroztatási pályázat” megjelöléssel fogadjuk az Országos Cigány Önkormányzat címén. (1074 Budapest, Dohány u. 76.).

MCF Roma Összefogás Párt

MCF Roma Összefogás Párt